طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل: pdf

حجم فایل: 59 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 15

  • طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال
  • طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

360 تن در سال

تهیه شده در سال 1385

طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی

به ظرفیت

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

1

خلاصه طرح:

موضوع طرح: تولید رشته آشی و پلویی

دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن

ظرفیت اسمی تولیدات: 360 تن

نوع تولیدات: تولید رشته آشی و پلویی

تعداد شاغلین: 8 نفر

1474 میلیون ریال / سرمایه گذاری کل طرح: 66

1344 میلیون ریال / سرمایه گذاری ثابت: 53

130 میلیون ریال / سرمایه در گردش: 14

درآمد سالیانه: 1620 میلیون ریال

269 میلیون ریال / سود ویژه: 95

4 سال / دوره بازگشت سرمایه: 8

20 درصد / نرخ بازدهی سرمایه: % 7

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

2

مقدمه

با توجه به ورود تکنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای

متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی

مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع

غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی

می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه

است.

ماده اولیه این رشته ها، گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد و این در

شرایطی است که تعدادی از استانهای کشور، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می کنند. لذا

این امر لزوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.

روش تولید:

ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده که این عمل در دستگاه خمیرکن انجام می گیرد. سپس خمیر

ساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن کن می شود، سپس خمیر پهن شده برش داده می شود و بعد از

آن وارد اطاق خشک کن می شود تا عمل خشک کردن انجام بگیرد. سپس محصول آماده شده بسته

بندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.

با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراکی در ایران، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده

ضمن اینکه با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم

آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

3

0/000001

قیمت واحد قیمت کل

(ریال) (میلیون ریال)

200 100000

0/000001

مساحت هزینه واحد هزینه کل

(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)

1 خاکبرداری 27 50000 530

2 دیوار کشی 50 500000 100

3 فضای سبز، خیابان کشی 30 200000 150

107 – –

0/000001

مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه کل

(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)

1 سالن تولید 240 1200000 200

سالن خشک کن 96 1200000 80

2 ساختمان اداری و سرویس ها 60 1200000 50

3 انبار مواد اولیه 88 1100000 80

4 انبار محصول 88 1100000 80

5 ساختمان نگهبان و سرایدار 20 1000000 20

6 موتورخانه 22 1100000 20

614 – جمع 530

1-3 ساختمانها:

جمع

ردیف شرح

1 سرمایه گذاری ثابت طرح

1-1 زمین محل اجرای طرح:

2000

ردیف شرح

متراژ زمین

1-2 محوطه سازی:

4

هزینه کل

(میلیون ریال)

2 سیستم اطفای حریق 7

3 آبرسانی (حق انشعاب و لوله کشی و … ) 40

4 تجهیزات اطاق خشک کن 30

5 منبع سوخت منبع 2000 لیتری 7

6 تاسیسات گرمایش و سرمایش 7

141

1-4 تأسیسات و تجهیزات:

50

ردیف شرح مشخصات فنی

1

جمع

برق رسانی (حق انشعاب و نصب تابلو و ترانس و کابل

کشی و سیم کشی های مربوطه)

5

0

هزینه واحد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

1 دستگاه خمیر کن 15 15000000 1

2 خمیر پهن کن (غلطک ریلی) 20 20000000 1

3 دستگاه برش 21 21000000 1

4 باسکول 3 3000000 1

59 – –

1-5 ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی:

تعداد

جمع

ردیف نام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

6

قیمت واهد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

1 وانت نیسان 90 90000000 1

90 – –

هزینه کل

(میلیون ریال)

11 1

7 2

12 3

30

هزینه کل

(میلیون ریال)

25 1

10 2

7 3

42

1-8 هزینه های قبل از بهره برداری:

ردیف شرح

جمع

ردیف شرح

اخذ جواز تاسیس و سایر مجوزها

حقوق و دستمزد نگهبان در دوره سازندگی

جمع

1-7 تجهیزات اداری و کارگاهی:

ردیف شرح

لوازم اداری (میز- صندلی- فایل- گوشی تلفن و … )

لوازم آشپزخانه

ابزار آلات کارگاهی (درصورت نیاز)

جمع

تهیه طرح و نقشه های مربوطه

1-6 وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه:

تعداد

7

هزینه کل

(میلیون ریال)

1 زمین 200

720/ 2 محوطه سازی و ساختمانها 5

3 تاسیسات و تجهیزات 141

4 وسایط نقلیه 90

59/ 5 ماشین آلات و تجهیزات 0

6 تجهیزات اداری و کارگاهی 30

62/ 7 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده (5 % جمع بالا) 03

8 هزینه های قبل از بهره برداری 42

1344/ جمع 53

ردیف شرح

هزینه های ثابت طرح

8

9/2

هزینه کل

ریالی (هزار ریال) ارزی (دلار) (میلیون ریال)

1 آرد 455 1300 350

16/ 2 نمک 25 650 25

3/9 6500 0/ 3 پلاستیک 6

80 0/ 4 جعبه مقوایی یک کیلوگرمی (عدد) 2 400000

555/2 0 8450/2 400375/6

360000

هزینه واحد

2 هزینه های جاری طرح:

جمع

ردیف شرح

2-1 مواد اولیه و بسته بندی:

مصرف سالیانه

(تن)

9

حقوق ماهیانه حقوق سالیانه

(ریال) (میلیون ریال)

1 مدیر طرح 48 4000000 1

3 کارمند اداری 24 2000000 1

48 – 2

33/6

81/6

حقوق ماهیانه حقوق سالیانه

(ریال) (میلیون ریال)

1 مدیر تولید 42 3500000 1

کارگر ماهر 30 2500000 1

کارگر ساده 48 2000000 2

2 راننده و تدارکات 24 2000000 1

3 نگهبان 24 2000000 1

168 – 6

117/6

285/6

367/2

شرح تعداد

2-3 حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی:

مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل 70 % جمع حقوق)

ردیف

2-2 حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی:

تعداد

مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل 70 % جمع حقوق)

جمع کل

جمع

ردیف شرح

جمع کل

جمع

جمع کل حقوق و مزایای پرسنل: تولیدی + غیر دولتی

10

هزینه واحد هزینه کل

(ریال) (میلیون ریال)

1 برق کیلو وات ساعت 50 200 250000

4/ 2 بنزین لیتر 8 800 6000

4/ گازوئیل لیتر 8 160 30000

0/ 3 نفت لیتر 56 160 3500

22/ 4 آب مترمکعب 5 1500 15000

82/66 – –

ارزش دارایی

(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

14/41 2 72/05 10 720/ 1 محوطه سازی و ساختمانها 5

7/05 5 16/ 2 تاسیسات و تجهیزات 92 12 141

9/ 3 وسایط نقلیه 00 10 18 20 90

2/95 5 5/ 4 ماشین آلات و تجهیزات 9 10 59

3/ 5 تجهیزات اداری و کارگاهی 00 10 6 20 30

36/41 – 118/87 –

2-5 استهلاک و تعمیر و نگهداری:

واحد مصرف سالیانه

جمع

ردیف شرح

جمع

ردیف شرح استهلاک

2-4 هزینه سوخت و انرژی:

تعمیر و نگهداری

11

هزینه

(میلیون ریال)

555/ 1 مواد اولیه و بسته بندی 15

367/ 2 حقوق و دستمزد 20

82/ 3 سوخت و انرژی 66

36/ 4 تعمیر و نگهداری 41

118/ 5 استهلاک 87

52/07 (6 پیش بینی نشده (5%جمع ردیف 1 الی 4

1212/36

هزینه

(هزار ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ

555/15 100 0/00 0 555/ 1 مواد اولیه و بسته بندی 15

110/16 30 257/04 70 367/ 2 حقوق و دستمزد کارکنان 20

66/13 80 16/53 20 82/ 3 سوخت و انرژی 66

29/13 80 7/28 20 36/ 4 تعمیر و نگهداری 41

16/20 100 0/00 0 16/ 5 هزینه اداری و فروش (1% فروش) 20

0 0 2/69 100 2/ 6 بیمه کارخانه (دو در هزار سرمایه ثابت) 69

33/85 65 18/22 35 52/ 7 پیش بینی نشده 07

0 0 118/87 100 118/ 8 استهلاک 87

810/61 – 420/64 – 1231/25

هزینه ثابت هزینه متغیر

جدول هزینه های جاری طرح

جمع

ردیف شرح

2-6 جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید:

جمع

ردیف شرح

12

هزینه کل

(هزار ریال)

92/ 1 مواد اولیه (2 ماه مواد اولیه و بسته بندی) 53

130/14

جمع

(میلیون ریال)

1302/ 1 سرمایه گذاری ثابت 53

42/ 2 هزینه های قبل از بهره برداری 00

130/ 3 سرمایه درگردش 14

1474/66

37/61

جدول سرمایه گذاری:

ردیف هزینه های طرح

سرمایه در گردش:

جمع

ردیف شرح

2

تنخواه گردان (20 روز هزینه های تولید به جزء هزینه مواد

اولیه و بسته بندی)

جمع

13

بهای فروش واحد =

ظرفیت فروش = تن

کل درآمد فروش =

هزینه ثابت

سود ناویژه:

388 سود ناویژه = – فروش سالیانه / میلیون ریال 75

محاسبه سود ویژه:

سود ناویژه: میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال

هزینه متغیر تولید- فروش

= قیمت تمام شده واحد محصول

میلیون ریال

3 – قیمت تمام شده هر واحد تولید (کیلوگرم):

4 – قیمت فروش کالا:

ریال

هزینه ثابت تولید

3420/14

1620

360

میزان فروش در نقطه سر به سر:

محاسبه نقطه سر به سر:

= 52/ درصد % 0

=

جمع هزینه های سالیانه تولید

ظرفیت سالیانه تولید

4/5

1-

هزینه متغیر

فروش کل

میلیون ریال

100×

81/60

16/20

388/75

حقوق و دستمزد پرسنل اداری

هزینه های اداری و فروش

کسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل:

هزینه های تولید سالیانه

= 841/ میلیون ریال 91

14

میلیون ریال

میلیون ریال

میلیون ریال

945/ میلیون ریال 78

805/ میلیون ریال 91

290/ سود عملیاتی: 95

کسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل:

21/ – استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دو ساله) 00

269/ – سود ویژه قبل از کسر مالیات 95

نرخ بازدهی سرمایه:

= 20/ درصد % 7

سود ویژه قبل از کسر مالیات

سرمایه گذاری ثابت

دوره بازگشت سرمایه:

= 4/ سال 8

سرمایه گذاری ثابت طرح

سود ویژه قبل از کسر مالیات

فروش کل

درصد =

ارزش افزوده خالص

فروش کل

ارزش افزوده ناخالص

ارزش افزوده ناخالص:

49/7%

ارزش افزوده خالص = (استهلاک قبل از بهره برداری + استهلاک دارائیها) – (ارزش افزوده ناخالص)

= ارزش افزوده ناخالص به فروش

= ارزش افزوده خالص به فروش

=

ارزش افزوده ناخالص = (تعمیر و نگهداری + سوخت و انرژی + مواد اولیه و بسته بندی) – (فروش کل)

58/ درصد % 4

15

طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی1

خلاصه طرح:

موضوع طرح: تولید رشته آشی و پلویی

دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن

ظرفیت اسمی تولیدات: 360 تن

نوع تولیدات: تولید رشته آشی و پلویی تعداد شاغلین: 8 نفر

سرمایه گذاری کل طرح: 1474.66

سرمایه گذاری ثابت: 1344.53

سرمایه در گردش:. 130.14

درآمد سالیانه: 1620 میلیون ریال

سود ویژه: 269.95

دوره بازگشت سرمایه: 4.8 سال

/ نرخ بازدهی سرمایه: 20.7

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

مقدمه با توجه به ورود تکنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفهاست. ماده اولیه این رشته ها، گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد و این درشرایطی است که تعدادی از استانهای کشور، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می کنند. لذااین امر لزوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد. روش تولید: ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده که این عمل در دستگاه خمیرکن انجام می گیرد. سپس خمیرساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن کن می شود، سپس خمیر پهن شده برش داده می شود و بعد ازآن وارد اطاق خشک کن می شود تا عمل خشک کردن انجام بگیرد. سپس محصول آماده شده بستهبندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود. با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراکی در ایران، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

مقالات مرتبط


  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: doc حجم فایل: 91 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 14 طرح توجیهی تولید حوله به ظرفیت 120 تن در سال طرح توجیهی تولید حوله به ظرفیت 120 تن در سال از دانلود فایل مطمئن...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: doc حجم فایل: 471 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 30 تولید آشی طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی طرح توجیه فنی تولید رشته آشی و پلویی پروژه...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 89 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 12 طرح توجیهی تولید بستنی چوبی با ظرفیت ده میلیون در سال طرح توجیهی تولید بستنی چوبی با ظرفیت ده میلیون در سال از دانلود...

  • دسته بندی: کارآفرینی» صنایع غذایی فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 22 دانلود طرح توجیهی با موضوع تولید رشته آشی و پلویی، در قالب pdf و در 22 صفحه، شامل مقدمه و خلاصه ای از طرح، فهرست...

  • دانلود نمونه سوالات درس ساختمان داده ها با پاسخنامه سال 86 سال 87 سال 88 سال 89 سال 90 سال 91 سال 92 سال 93 سال 94 دسته: فناوری اطلاعات بازدید: 4 بار فرمت فایل: pdf حجم فایل: 25910 کیلوبایت تعداد...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 73 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 طرح توجیهی تولید شکلات و تافی ظرفیت: 600 تن در سال طرح توجیهی تولید شکلات و تافی ظرفیت 600 تن در سال از دانلود...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 58 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 16 طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه به ظرفیت 800 تن در سال طرح توجیهی تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه به ظرفیت...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 58 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 تولید یراق آلات ظرفیت 600 تن در سال طرح توجیهی طرح توجیهی تولید یراق آلات به ظرفیت 600 تن در سال از دانلود فایل...

  • دسته بندی: کارآفرینی» صنایع دستی فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 13 دانلود طرح توجیهی تولید تابلو فرش تمام ابریشم با ظرفیت 60 تخته در سال، در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از...

  • دسته بندی: علوم انسانی» علوم تربیتی فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 13 دانلود تحقیق با موضوع تجربیاتی کاربردی در سنجش و ارزشیابی دانش آموزان، در قالب word و در 13 صفحه، قابل ویرایش. مقدمه تحقیق: یکی...

  • دسته بندی: مهندسی» مهندسی معماری فرمت فایل دانلودی: pdf فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 309 دانلود کتاب انگلیسی Architectur 360، در قالب pdf و در 309 صفحه. … 360 Architecture کتاب 360 Architecture کتاب معماری 360 Architecture 360 Architecture رایگان...

  • محاسبات ابری شعاری پس از وب سایت 2 است، با این حال ده ها تعریف مختلف برای محاسبات وجود دارد و به نظر می رسد هیچ اجماعی در رابطه با آن نیست از سوی دیگر، محاسبات ابری یک مفهوم کاملاً جدید...

  • دسته بندی: مدیریت» مدیریت بهره وری فرمت فایل دانلودی: pdf فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 8 دانلود مقاله با موضوع بررسی تأثیر ارزیابی عملکرد به روش بازخورد 360 درجه بر بهره وری، مورد مطالعه اداره کل امور مالیاتی استان های...

  • دسته: کسب درآمد اینترنتی فرمت فایل: rar حجم فایل: 1321 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 دانلود نمونه سوالات دانلود سریال دانلود مقاله بانک 360 هزار ایمیل ایرانی دانلود فایل دانلود بانک 360 هزار ایمیل فعال ایرانی دانلود پرسشنامه دانلود پایان نامه...

  • دسته بندی: مهندسی عمران» ساختمان و سازه فرمت فایل دانلودی: rar فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 82 دانلود جزوه آموزشی گام به گام تحلیل پوش اور یک ساختمان فولادی دو طبقه در ایتبس براساس آخرین ویرایش نشریه 360، در قالب...

  • دسته بندی: مدیریت» مدیریت استراتژی فرمت فایل دانلودی: ppt فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحات: 24 دانلود پاورپوینت با موضوع استراتژی نمایی 360 درجه، اصول پیاده سازی و ارزیابی استراتژی دکتر وفا غفاریان، در قالب ppt و در 24 اسلاید، قابل...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 108 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 19 طرح توجیهی تولید غذای کودک ظرفیت تولید: 500 تن طرح توجیهی تولید غذای کودک ظرفیت تولید 500 تن کلیک جهت دانلود بسمه...

  • دسته: حسابداری فرمت فایل: doc حجم فایل: 22 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 14 طرح توجیهی پرورش قـارچ خوراکـی با ظرفیت یکـصد تن در سال طرح توجیهی پرورش قـارچ خوراکـی با ظرفیت یکـصد تن در سال دانلود طرح توجیهی پرورش قـارچ خوراکـی...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 69 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 16 طرح توجیهی پرورش اردک مادر به ظرفیت 5000 قطعه در سال طرح توجیهی پرورش اردک مادر به ظرفیت 5000 قطعه در سال از دانلود...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: doc حجم فایل: 6132 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 100 طرح توجیهی و کارآفرینی ترانس تقویت با ظرفیت 5000 دستگاه در سال طرح توجیهی و کارآفرینی ترانس تقویت با ظرفیت 5000 دستگاه در سال...