ترجمه مقاله با عنوان اثرات ضد میکروبی اسانس ادویه جات و سبزیجات

ترجمه مقاله اثر ضد میکروبی ادویه جات مناسب برای رشته های تغذیه، صنایع غذایی و میکروبیولوژی

دسته: مقالات ترجمه شده isi

بازدید: 4 بار

فرمت فایل: zip

حجم فایل: 1105 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 14

  • سبزیجات
  • فعالیت ضد قارچی
  • ترجمه مقاله با عنوان اثرات ضد میکروبی اسانس ادویه جات و سبزیجات
  • ادویه جات
  • فعالیت ضد میکروبی

مقاله اصلی 15صفحه به صورت پی دی اف

ترجمه 14 صفحه به صورت ورد و پی دی اف

بخشی از ترجمه متن:

ادویه جات و سبزیجات، از زمان های قدیم، به عنوان افزودنی های مواد غذایی و عوامل طعم دهنده و همچنین به عنوان نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند. تعدادی از ادویه جات فعالیت ضد میکروبی در برابر انواع مختلف میکروارگانیزم ها نشان می دهند. این مقاله یک بررسی مروری از تحقیقات اخیر با توجه به فعالیت های ضد میکروبی اسانس های ادویه جات و سبزیجاتی که به طور گسترده استفاده شده اند، مانند سیر، خردل، دارچین، زیره، میخک، برگ بو، آویشن، ریحان، پونه، فلفل، زنجبیل، مریم گلی، رزماری و غیره، در برابر باکتری ها و قارچ های شایع (گونه های لیستریا، گونه های استافیلوکوک، گونه های سالمونلا، گونه های اشریشیا، سودوموناس ها، گونه های آسپرژیلوس، گونه های کلادوسپوریوم و بسیاری دیگر) که مواد غذایی را آلوده می کنند، ارائه می دهد. فعالیت ضد میکروبی بستگی به نوع ادویه و یا سبزی، نوع مواد غذایی و میکروارگانیزم، و همچنین ​​ترکیب شیمیایی و میزان عصاره ها و اسانس ها دارد. به طور خلاصه بر اساس نتایج تحقیقات مختلف، اثر ضد میکروبی نسبی می تواند به دست آید، و نشان می دهد که دارچین، میخک و خردل پتانسیل بسیار قوی ضد میکروبی دارند، زیره، پونه کوهی، مریم گلی، آویشن و رزماری اثر بازدارندگی متوسط ​ نشان می دهند، و ادویه جاتی نظیر فلفل و زنجبیل دارند دارای اثر بازدارندگی ضعیفی می باشند.

واژه های کلیدی: ادویه جات، سبزیجات، فعالیت ضد میکروبی، فعالیت ضد قارچی

مقالات مرتبط


  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: doc حجم فایل: 23 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 کشت صیفی جات و سبزی جات کشت صیفی جات و سبزی جات کشت صیفی جات سبزی جات کلیک جهت دانلود کشت صیفی...

  • ترجمه کامل و روان یک مقاله مروری در مورد تاثیر ضد میکروبی ادویه جات مناسب برای رشته های صنایع غذایی، تغذیه و میکروبیولوژی دسته: مقالات ترجمه شده isi بازدید: 3 بار فرمت فایل: zip حجم فایل: 1372 کیلوبایت تعداد صفحات فایل:...

  • دسته بندی: علوم پایه» محیط زیست فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 7 دانلود پروپوزال با موضوع اثر میدان های الکترومغناطیس ناشی از دکل های فشار قوی بر خواص ضد میکروبی اسانس گل ها و برگ های...

  • ترجمه مقاله مناسب برای رشته های صنایع غذایی، میکروبیولوژی، تغذیه، طب سنتی دسته: مقالات ترجمه شده isi بازدید: 6 بار فرمت فایل: zip حجم فایل: 878 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 درمان طبیعی کیفیت حسی فعالیت ضد میکروبی مواد نگهدارنده، پاتوژن...

  • اثر میدان های الکترومغناطیس ناشی از دکل های فشار قوی بر خواص ضد میکروبی اسانس گل ها و برگ های گیاه Achillea wilhelmsii CKoch دسته: زیست شناسی بازدید: 8 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 36 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 6...

  • دسته بندی: کارآفرینی» کشاورزی و زراعت فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: ppt تعداد صفحات: 27 دانلود طرح توجیهی کشت صیفی جات و سبزی جات، در قالب power point، به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه گذاری کل,...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: doc حجم فایل: 24 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 پروژه کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات پروژه کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات کارافرینی کشت سبزی و صیفی جات کارافرینی کشت...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: doc حجم فایل: 23 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 24 کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات کلیک جهت دانلود کارآفرینی کشت صیفی جات و...

  • دسته: طرح های توجیهی فرمت فایل: doc حجم فایل: 25 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23 دانلود پروژه کشت صیفی جات و سبزی جات طرح توجیه فنی کشت صیفی جات و سبزی جات دانلود کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات طرح...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: ppt حجم فایل: 623 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 کشت سبزی جات طرح توجیهی کشت صیفی جات و سبزی جات پروژه کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات طرح توجیه فنی کشت صیفی...

  • دسته بندی: کارآفرینی» کشاورزی و زراعت فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: pdf تعداد صفحات: 17 طرح توجیهی محصولات خارج از فصل در گلخانه صیفی جات گلخانه ای در قالب pdf به همراه فهرست, موضوع و معرفی طرح, جداول, سرمایه...

  • محتویان فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های Papaver rhoeas L جنوب شرقی صربستانکل محتویات فنولی و فلاونوئید عصاره های مختلف Papaver rhoeas L بررسی و آزمایش شد محتوی بالای کل ترکیبات فنولی (973 1991 mg GAEg گلبرگ های...

  • مقاله ترجمه شده با عنوان خواص ضد میکروبی جوراب های محافظت شده با نانوذرات نقره. کلیک جهت دانلود عنوان انگلیسی مقاله: Antimicrobial Properties of Socks Protected with Silver Nanoparticles عنوان فارسی مقاله: خواص ضد میکروبی جوراب های محافظت شده...

  • مقاله ترجمه شده با عنوان محتویان فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های گیاه شقایق جنوب شرقی صربستان. کلیک جهت دانلود عنوان انگلیسی مقاله: Phenolic contents, antioxidant and antimicrobial activity of Papaver rhoeas L. extracts from Southeast...

  • مناسب برای ارائه پروژه برای درس صنایع گوشت و یا بسته بندی در رشته صنایع غذایی دسته: مقالات ترجمه شده isi بازدید: 4 بار فرمت فایل: zip حجم فایل: 1334 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 17 مقاله ISI سال 2006 ترجمه مقاله...

  • دسته: طرح های توجیهی فرمت فایل: doc حجم فایل: 767 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 35 پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی پروژه کارافرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی طرح توجیهی کارگاه تولید اسانس های گیاهی کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های...

  • دسته: مدیریت فرمت فایل: doc حجم فایل: 1019 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 121 تاثیر توسعه منابع انسانی بر مدیریت کیفیت شرکت باریج اسانس مدیریت کیفیت منابع انسانی سازمان روابط کارکنان برنامه ریزی سازمان کلیک جهت دانلود هدف این تحقیق...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: doc حجم فایل: 767 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 35 پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی پروژه کارافرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی طرح توجیهی کارگاه تولید اسانس های گیاهی کارآفرینی کارگاه تولید...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 362 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 35 طرح توجیهی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار طرح توجیهی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار کلیک جهت دانلود طرح...

  • این طرح در 63 صفحه و با فرمت ورد (قابل ویرایش) تهیه شده است دسته: کارآفرینی بازدید: 4 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 117 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 63 مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید و بسته بندی اسانس...