طرح توجیهی آنزیم های صنعتی پکتیناز لیپاز سلولاز آمیلاز و کیموزین میکروبی

دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی

فرمت فایل: pdf

حجم فایل: 710 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 70

  • طرح توجیهی آنزیم های صنعتی پکتیناز لیپاز سلولاز آمیلاز و کیموزین میکروبی
  • طرح توجیهی آنزیم های صنعتی پکتیناز لیپاز سلولاز آمیلاز و کیموزین میکروبی

طرح توجیهی آنزیم های صنعتی پکتیناز لیپاز سلولاز آمیلاز و کیموزین میکروبی

مقدمه:

اهمیت آنزیم ها در صنایع غذایی با در نظر گرفتن دامنه وسیع کاربرد تجاری آنها مشخص می شود. آنزیم ها قادرند به طور اختصاصی در تغییر همه ماکرومولکولهای بیولوژیکی اصلی، پروتئین ها، هیدراتهای کربن، چربی ها و اسید های نوکلئیک و نیز مولکولهای کوچکتر نظیر اسید های آمینه قندها و ویتامین ها دخالت نمایند. این دلیل اهمیت اصلی آنزیم ها در صنایع غذایی است. مواد خام در ابتدای هر خط فرآیند غذایی حاوی دامنه گسترده ای از؟ آنزیم هایی با منشا درونی است. برخی از این آنزیم ها در طی فرآیند و پس از آن فعال باقی می مانند، که می توانند نقش مفید یا مضر در فرآوری داشته باشند. مثال روشنی از این امر فعالیت آنزیم های پکتیناز است که اغلب طی تهیه آبمیوه ها منجر به شفاف سازی محصول نهایی می شوند. هرچند فعالیت پکتیناز اضافی باقی مانده در کمپوت میوه می تواند سبب نرمی بیش از حد و افت کیفی محصول گردد. بسیاری از تولید کنندگان محصولات غذایی برای بهبود کیفیت محصول نهایی از آنزیم هایی با منشا خارجی نیز استفاده می کنند

مقالات مرتبط


  • مقاله ترجمه شده با عنوان پروتئاز، امیلاز و لیپازِ پانکراس و محتوای روده ای از موشهای نطفه آزاد و قراردادی. کلیک جهت دانلود عنوان انگلیسی مقاله: The proteases, amylase and lipase of the pancreas and intestinal contents of germ-free...

  • دسته: صنایع غذایی فرمت فایل: doc حجم فایل: 250 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 خرید مقاله و تحقیق رشته صنای انجام پروژه و پایان نامه اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد بهبود...

  • دسته بندی: عمومی» مقاله ترجمه شده فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc, pdf تعداد صفحات: 54 دانلود مقاله ترجمه شده با عنوان کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی، جزئیات بیشتر این محصول: عنوان انگلیسی مقاله: Lipase Application in Food industry،...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 296 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39 طرح توجیهی تولید آنزیم سلولاز برای تجزیه سلولز دورریز صنایع سلولزی برای استفاده در تولید خوراک دام طرح توجیهی تولید آنزیم سلولاز برای تجزیه...

  • مقاله ترجمه شده با عنوان زیست پرداخت پارچه پنبه ای با استفاده از سلولاز به دست آمده از قارچ و اثر آن بر مورفولوژی الیاف پنبه. کلیک جهت دانلود عنوان انگلیسی مقاله: Biopolishing of cotton fabric with fungal cellulase...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 286 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 27 طرح توجیهی تولید آنزیم های پانکراتیک جهت تولید چرم طرح توجیهی تولید آنزیم های پانکراتیک جهت تولید چرم کلیک جهت دانلود طرح...

  • دسته: طرح های توجیهی و کارآفرینی فرمت فایل: pdf حجم فایل: 268 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 38 طرح توجیهی تولید آنزیم پکتین استراز برای شفاف سازی آب میوه در صنعت آبمیوه سازی و سایر موارد مصرفی غذایی طرح توجیهی تولید آنزیم...

  • مقاله ترجمه شده با عنوان آنزیم های بیوسنتز جاسمونات- ساختار، عملکرد، تنظیم. کلیک جهت دانلود عنوان انگلیسی مقاله: Enzymes in jasmonate biosynthesis – Structure, function, regulation عنوان فارسی مقاله: آنزیم های بیوسنتز جاسمونات- ساختار، عملکرد، تنظیم. دسته: زیست شناسی...

  • دسته بندی: علوم پایه» آمار فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 24 دانلود تحقیق آمار با موضوع تأثیر دو شیوه پیاده روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی...

  • دسته: کشاورزی فرمت فایل: doc حجم فایل: 1718 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 85 تأثیر لوبیا روی پارامترها و فعالیت برخی آنزیم های گوارشی کرم غوزه پنبه فعالیت برخی آنزیم های گوارشی کرم غوزه پنبه پایان نامه تأثیر لوبیا روی پارامترها و...

  • دسته: آمار فرمت فایل: doc حجم فایل: 47 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 22 تحقیق آماری تأثیر دو شیوه پیاده روی تداومی و تناوبی در سراشیبی بر آنزیم های CPK و LDH سرم در پسران مبتدی 15 تا 18 ساله پروژه آماری...

  • اثر میدان های الکترومغناطیس ناشی از دکل های فشار قوی بر خواص ضد میکروبی اسانس گل ها و برگ های گیاه Achillea wilhelmsii CKoch دسته: زیست شناسی بازدید: 8 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 36 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 6...

  • دسته: زیست شناسی فرمت فایل: doc حجم فایل: 379 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 39 ساختمان و نحوه عمل آنزیم نیتروژناز آنزیم میکروبی ساختار و عملکرد نیتروژناز تثبیت نیتروژن د رخاک مراحل مکانیسم نیتروژناز دانلود ساختمان و نحوه عمل آنزیم نیتروژناز مکانیسم...

  • دسته: سمینار فرمت فایل: pdf حجم فایل: 1067 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 106 سمینار نساجی کاربرد آنزیم لاکاز در رنگبری پساب رنگرزی سمینار نساجی کاربرد آنزیم لاکاز در رنگبری پساب رنگرزی کلیک جهت دانلود سمینار نساجی کاربرد آنزیم لاکاز...

  • دسته: سمینار فرمت فایل: pdf حجم فایل: 645 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 67 سمینار نساجی رنگ زدایی با آنزیم سمینار نساجی رنگ زدایی با آنزیم کلیک جهت دانلود سمینار نساجی رنگ زدایی با آنزیم کلیک جهت دانلود

  • فایل حاضر یک فایل زیپ حاوی 5 مقاله انگلیسی و 2 مقاله فارسی در مورد تثبیت آنزیم است که از این 7 مقاله، یک مقاله مروری فارسی استخراج شده است منابع در مقاله مروری ذکر شده است برای تحویل پروژه بسیار...

  • دسته بندی: علوم پایه» محیط زیست فرمت فایل دانلودی: zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 7 دانلود پروپوزال با موضوع اثر میدان های الکترومغناطیس ناشی از دکل های فشار قوی بر خواص ضد میکروبی اسانس گل ها و برگ های...

  • دسته: پژوهش فرمت فایل: doc حجم فایل: 10 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 مقاله سلاح های شیمیایی و میکروبی مقاله سلاح های شیمیایی و میکروبی کلیک جهت دانلود مقاله سلاح های شیمیایی و میکروبی قسمتهایی از متن مقاله: هدیه...

  • دسته: شیمی فرمت فایل: doc حجم فایل: 29 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 25 مقاله آلاینده های میکروبی مقاله آلاینده های میکروبی کلیک جهت دانلود آلاینده های میکروبی روشهای گندزدایی آب آشامیدنی (حذف آلاینده های میکروبی) مقدمه: رشد آگاهی های...

  • محتویان فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های Papaver rhoeas L جنوب شرقی صربستانکل محتویات فنولی و فلاونوئید عصاره های مختلف Papaver rhoeas L بررسی و آزمایش شد محتوی بالای کل ترکیبات فنولی (973 1991 mg GAEg گلبرگ های...